You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  [101]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
welcoming ceremony for new graduate students

surat akujanji
date: 16 july 2004
time: 8.00 a.m - 12.30pm (actually kul 10 dah abis)
place: dewan tuanku syed putra, usm

cant remember when is the last time i woke up early in the morning to attend any important event. rasa2 dulu kalau kelas kul 8 kebarangkalian tak pergi kelas sangat tinggi..huhuhu. this ceremony supposely i attend last year tapi tak sempat pergi so kenalah pergi this year memandangkan kena tandatangan akujanji.

overall scenario inside the hall sebijik cam masa konvo ; intro lagu josh groban yg tayang videoclip universiti dalam taman, stage party semo pakai robe...hmmm aura grad terasa..cepatlah aku abis Msc.!!!

today..exactly 1 year dah mendaftarkan diri sebagai calon Rancangan Ijazah Tinggi (RIT) USM...feel old enough yet feel empty inside my brain. semakin lama semakin tak tau hala research aku nih... 0)

gambo kureng memuaskan.maklumlah gue takde dgcam.gune hangpon ja,pixel rendah!!!


Friday, 16-Jul-2004 10:54 Email | Share | | Bookmark
Clicks that count

Code:
<!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<script type="text/javascript" src="http://pub14.bravenet.com/counter/code.php?id=401918&usernum=1122338899&cpv=2"></script>
<!-- End Bravenet.com Service Code -->


Friday, 16-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
friends

shima and me
mamat and me
fini
kengkawan masa kat kypm dulu. last month aku jumpa mamat,shima and firdaus kat starbucks klcc. last time aku jumpa shima masa dia visit melaka lepas F5. still sama cuma rambut dia makin lawa dari dulu (benda yg paling aku jeles ngan shi dr jadik roomate dia ialah rambut selapisan sel dia tuh...uishhh..geram!!!). mamat plak last time aku jumpa dia masa aku kuar skali ngan shikin and ateng. tup2 tgk braces dah tadak,badan tinggi melayang tapi mulut still sama..tak berenti2 cakap!!! part yg membengangkan aku ialah mamat suh aku visit YPM balik untuk tgk nama dia dah terukir kat dewan kolej....patutnya nama aku yg tergantung kat situ..cehhh..takpalah mat,aku realize mmg lelaki dijadikan khalifah..ye tak!!! and lastly fini ferrina...last week aku jumpa dia kat shangri-la,penang. terkezut aku dia mai penang. hmmm..hotel lima bintang ka tujuh bintang ka, kalau gelak ngan fini sure hilang malu..tak segan ngan org2 sekeliling yg sibuk ckp pasal biznes... happy jumpa kengkawan. wire-cut aku suddenly akan muncul bila jumpa depa semua!!!! walau kita dah kerja or sambung blaja or dah kawin..kesimpulannya jangan lupo kengkawan ek!!!!


Thursday, 15-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
getting started

danial and me
nie danial 'ammar. buah hati pengerang jantung famili aku la nih. semua orang dok mengadap dia. dari dia nangis,dia tido dan cara2 mengeluarkan taik hidung pertama dia. semua usha kat dia ja. kesian fren2 aku kat luar kurang mendapat layanan istimewa dari mama and abah aku lagik.huhuhu. yey! sok balik melaka leh jumpa danial.... . congratulations kepada siti nur ningkie (kalau dia mampu baca), kucing peliharaan aku kat umah melaka kerana selamat melahirkan 4 ekor anak kucing lagik...yey!!! total 11 ekor makhluk 4 kaki yang akan menyusahkan hidup mama and arin...huhuhu


Email | Share | | Bookmark
beg oh beg

nike-buffday arin bagi-buat gi lab stp ari
nike-beg gi sampling-giraffe tergantung tuh sahabat sampling aku
beg bawa journal2 ke lab
View all 16 photos...
smlm baru aku terperasan secara total dalam bilik aku kat int house ada berbelas2 beg. tuh tak termasuk beg aku yg ada atas almari khusus untuk balik kampung punya.

aku mmg suka kumpul beg. samada aku beli sendri, orang bagik hadiah or aku pau sista aku punya.

nie ler koleksi beg aku. hahaha. kalau aku mati n org buat auction tentu harga melambung tinggi kan... hahahha..yelah cik adzliyana punya koleksi katakan.


[<<  <  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  [101]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net