You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Aug-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
bbq party

leftovers
bf ratna,ratna,shal,alia,zaza n me
me,zaza,alia,shal,ratna
me n alia
ratna n me
shal n me
zaza n me
date: 13 august 2004
time:8.00p.m-midnight
venue: alia's house,AU2,keramat permai (betui ke alia?)


hmmm..suddenly dapat sms dari alia last wednesday invited me to her bbq party. yey,mmg nak balik kl pon n on jer g bbq party. i'm the first who arrived in alia's house. yelah kul 4pm sampai dari penang terus menuju umah alia. alia kata tonite will be all girls party. so dia tak invite lah geng2 boys ypm..kalau datang boys..kami pun x dapat makan sebab jerung2 dah sampai. but sadly on 4 org turn up. yg lain banyak urusan yg tak dapat dielakkan. takpalah..i really enjoy that nite.

zaza. last jumpa masa farewell party form 5 yg sakan berkaraoke kat ampang park. zaza sedang mengali dan menimba pengalaman working with her dad...arghhhh nak kerja gak!

ratna a.k.a mummy. datang ngan bf dia that nite. masih comei and still study...sama arr kita ek mummy...

shal a.k.a ratu gossip. baru balik dari new zealand last month. hebat sebagai seorang photographer profesional skrg n sangat2 skinny....jeles aku shal....

alia.host malam tuh.sama ja rupa n perangai bila last lepak ngan ko kat starbucks,bintang walk with shikin and shal few years back.

gossip.gossip and more gossip. tuh ja topic malam tuh. selain itu mereka masih mengZAZZZ kan diri serta membunuh nyamuk2 di luar rumah alia..kengkawan aku masih sama.

but,friends are friends. let bygone be bygone. sayang sekali kalau kawan tidak bersatu seperti dulu...sedih sgt-sgt
okie. jumpa kalian di lain waktu dan rancangan. maybe yg terdekat eva's weeding ek.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net