You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Sep-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
best buddies!

yan & fid & adah
best buddies
nih gambo sticker aku amik ngan fid and adah masa celebrate birthday aku. lepas melantak kat secret recipe terus kami berposing-posingan. macam budak kecik plak. arinih aku nak ceta pasal fid and adah.

skrang semuanya tengah pulun abiskan masters. fid tgh buat projek menstabilkan pigmen dalam buah carisa carrandas.. buah beri malaysia aka org utara kata asam renda. dalam projek nih dia adalah guna bahan yg dinamakan mordant.. aku pun tak pandai elaborate lebih panjang. yang pastinya dia nih buah hati kesayangan pemilik keta gen-2 kaler purple kat skol bio aku.mantap makcik nih...mantap giler..fid adalah sumber 'dictionary' aku...yelah aku mana hustler sangat bahasa omputih nih.

then adah. adah terbang jauh dari usm mencuba angin ukm plak. tengah amik coursework masters dalam bidang environment managment.. kira bakal jadi pengurus dan pentadbir yg tersohor lah ek. adah nih tukaq bidang,degree dia buat chemistry tapi bila dia kerja sat kat unit keselamatan pekerja dan makmal kat usm nih, timbul minat dia nak tukaq course. takpalah adah. as long as gumbira dan berjaya kan..kan..kan...

hehehhehe...tuh ler sahabat karib aku. sahabat rasa nak mengamuk,rasa nak buat lawak bodo,rasa nak belanja makan, rasa nak mengumpat...

okie...best of luck utk korang ek... nanti rasanya adah grad dulussss....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net