You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
a2:kmk

gambo diambil lepas abis lab...
nie classmate masa matrik kmk dulu. aku ahli yg terakhir daftar masuk dalam kelas nie.

classmate aku separa-skeema..jenis tak ler havoc sangat tapi leh ler bawa bergurau. kalau aku buat lawak depa bley gelak tuh kira good sign ler kan...

meh aku kenalkan classmate aku ek.

standing: mukhwim --> degree in mass com, dulu adalah side kick kuat aku kat indah
kembara..partner debat aku dari matrik sampai 2nd year kat USM.
skrg kerja kat canselori USM-besaq2 gak post dia dpt pakai
Honda..oklah tue aku dah merasa naik keta dia.
yanie ---> antara paling kecoh dlm kelas, degree in civil engineering. lepas 2nd year kat
usm,aku terlost kontek ngan dia,aku ngan yanie slalu kongsi update fashion
and style kat mesia nie
sumaiyah --> sampai skrg aku panggil dia along sebab dia along dalam kelas a2 nie. baru
grad MBA arituh. dah bertunang and skrg kerja kat KUIM (rasanyer lah)
hani --> buddy aku yg paling rapat sampai skrg. tgh bertungkus lumus nak abiskan MSc
in IT kat usm nie. geng buat lawak and mengumpat yg terbaik
syahriza ----> budak eng bahan kat transkerian. dah grad. mek kelate nih selalu
mengkompiuskan aku ngan bahasa kelate nyer...
roziah -----> tgh buat houseman pharmacy kat spital ipoh,perak.paling pendiam. dia nih
sifoo math and chemistry aku masa kat matrik dulu. tgk jer lemah lembut tapi
salah seorang leftenan muda yg terhebat dlm batch palapes nyer
suzie ----> suka wat lawak gak..kalau dia gelak sure beserta cubitan kat aku. nih
graduate food teach TI,Usm.
que ----> que nih bestpren aku sejak matrik lagik. gambo nih versi cik que kurus..kuang3x.
she listens well,she'll be there anytime for me..always. dari blaja pasal
nyamuk,lipas and termite cik que beralih arah ke USM kelantan, buat Msc in neuro.
aku tanya dia smlm apa sebenornya yg dia kaji..dia kaji brain cancer dalam aspek
genetic..patut ler aku tgk dia nih mcm ada brain damage sket dah..makin giloss (jgn
maree ek!)
aza---> paling pendiam dalam kelas. nie lagik power bahasa mesia dia versi kelate. aza buat
math masa kat usm nih
din ----> nie taiko dr muar. kalau buat lawak selenge jer muka dia. buat chemical engine. dengor
kabau sgt famous kat Kampus kejuruteraan
down: mukramin ---> slalu dulu kompius dgn wim. satu wim satu min. min nih org terangganu yg lagik bermasalah selalu panggil aku 'YANG'... sampai aku kena tak toleh baru dia kena sebut nama aku bebetul. Min dah kawin,dah ada anak. sejak buat dentistry kat kelantan aku tak penah jumpa lagik mamat nih.
yana ---> nama aku yana gak tapi aku pass over nama tuh kat mardiyana. lulusan chemical engine kat usm nih. skrg kerja kat melaka. nih pon sifoo aku dulu. sangat lemah lembut org nyer.
ME---> i'm un-a-lot-of-things but still surviving
Azfar -----> nie mamat yg really value friendship. forward sms dia setiap minggu (kekadang setiap hari) leh menceriakan hidupku. nih azfar versi kurus gak. skrg nih dah double badan dia sejak main rugby kat kelantan. bakal doctor yg peramah dgn semua org..kat tepi2 jalan pun dia tegur.

itulah classmate aku...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net