You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
my love = my family

my family
abah and mama
yaacob"s angels(charlie's angels versi klebang)
famili along
boss besau
takder apa yg bleh disamakan dengan value kasih sayang dr famili sendri. tetiba terasa nak buat page arinih dedicate kat my famili plak (sebab mama pun dah setat review my fotopages).

meh aku perkenalkan famili aku. sebab tak ramai bley arr buat...hehehe

nama species:En. Yaacob Soid
nama am:abah,tokbaba,encik,tuan besaq

nama spesies:Pn.Norkalbi Md Zubir
nama am:mama,cik mimi,tokmama,

nama spesies:Nor Adzua yaacob
nama am:along,alompa,wawa,adie,mamito,longkang(harharhar-nih nama dengki zaman kecik2 dulu)

nama spesies:Nor Adzreena Yaacob
nama am:arin,arinkua,arin weng

nama spesies:Faizal Riza Md Raf
nama am:joe,bro-in-law,abg pejal,en.bulat,papito

nama spesies:Nor Adzliyana Yaacob,
nama am:kakak,adik,yan,yana

nama spesies:Danial 'Ammar Faizal Riza
nama am:danial,ammar,cucu tok(dgn gaya abah nyer suara),danny,dobot,Kojac Klebang(KK),botak,..dan yg terkini BOSS(skrg kat umah aku kat melaka xleh buko channel lain selain 4 channel cartoon kat astro tuh...or else danny nangis!!! tok mama nak layan soap opera pun tak dapek.... besau tul kuasa budak kenet nih


nih famili aku.

my forever love.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net