You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
man wif the green beret

leftenan muda NRAR dan Left muda farizal
bz ker en. timb pengarah?
ultramen kerempeng
arinih aku nak ceta pasal big bro aku. officially and geneticly aku takde brother..so mamat seketul nilah kawan sembang,pakar kaunseling,kawan gaduh semua all in one.

dia nih gunturean..teringat guntur kampar putra

nama dia takyah aku tulis. sapo tau oklah.sapo nak tau sms aku...harharha. ...tapi hangpa takyah tau lah...yg mengempunyakan dia pon seorang sista yg sgt cun + best giler yg mampu aku kasik tabik spring!...sowie sis,ur scan picture takda arrr nak buh skali....

kalau kakak tazkirah dia,dia tazkirah aku balik apa yang kakak tazkirah dia. kalau dia marah aku,kakak marah dia balik sebab marah aku. hahaha...best dok tgh-tgh tau. ..kalau aku ada problem,bukan sahaja putrajaya ja tolong setelkan,batu pahat pon kol juga. nih yg buat aku sayang kat depa nih!!!!

aku setat kenal dia masa kat usm. masa 1st year ingat dia nih species kerek and rasa bagus, tapi bila dia jadik YDP MPDIK,baru ler tau makhluk seketul nih. Nasib baik dia dapat SUA yang terhebat macam aku...walau pon dia jarang puji aku depan2..dpt teh o suam slalu pon jadik lah kan....

bro aku nih kerja gomen kat putrajaya. ..org besaq2 kat jabatan penerbangan awam (DCA)...dia buat kerja baguih ke tak..tatau le plak den..tapi kalau aku buzz YM dia buat bodo ja..sibuk kot..sibuk membuto...hahahhaha

oklah bro.slamat kumpul duit.bagik jadik tahun depan ek.


--> nasihat terbaik bro aku - bila buat jahat pepandai cover jgn sampai tanduk dinampak orang..huhuhu!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net