You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
supirku suatu ketika dulu...

cik afifa
keta penyelamat perut aku dan fid
pipah and fid masa MAHA 2004
hehehhe..aku minta maap bulan-bulan posa nih pipah kalau tajukku harini menyinggung sanubarimu...aku tatau nak tulis tajuk apo.

nih pipah kawan aku. sematrik,sedesasiswa indah kembara. masa matrik tak ler rapat sangat. aku tau minah nih antara DC yg tertaiko skali. tapi masa kat IK,membuahkan friendship kami sebab bilik dia sebelah bilik aku. pipah suh aku buat page khas untuk dia sampai email aku gambo dia.

masa undergrad pipah jadi jabatan pengangkutan awam. rela bawa aku kesana kemari samada ngan moto vintage dia BBT or kalau dia pau keta mak dia AEL. dari hantar dobi,jalan-jalan cuci mata sampai ke batu feringgi,pi makan sana makan sini (nih yg paling penting)..semua bleh....

pipah dapat gi Finland masa final year..exchange student...dapat lah aku sovenir agak power dan separa power dari dia. makasih....

makcik nih dah buat fotopages sendiri...konon-konon dapat aura dari aku ler...check it out

http://afifagani.fotopages.com

skrg minah nih sambung masters kat UPM. masih berkasih mesra ngan aku lagik walau jauh...

jaga diri pah dari terpengaruh dengan godaan syaitan dan iblis serta hawa nafsu...ahaks!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net