You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Oct-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
danial lagik...

taiko tido!
danny tido,nih baik gak pakai slimut..aku menggigil tido dgn dia
tgk..tembok berlin kepong danial
re4mac!...takbir...
tuh ucu punya belt tuh
mama,let me go!!!
huk yah huk..macam main takraw plak
nih macam nak berkungfu ja!!!
nite2 ucu...
aku berehat ngan famili since saturday lepas. take a break. aku slalu ja take a looooong break kalau kepala aku sesak. so,everyday for the past 6 days nih..aku jadi babysitter tambahan selain tok mama dan arin...

danial nangis,danial nak sembang,danial tgk cartoon,danial nak minum susu..semua aku tgk gelagat dia. sampai aku online pun x tenteram...asik tgk dia ja takut2 dia jaga or nangis.

malam nih (21 oct 2004) aku akan balik ke usm balik. mula fasa baru,teruskan perjuangan,habiskan apa yg hampir basi kat usm tuh. Cai Yuk YAN!!!

nih pose2 danny aku sempat amik. ada yg x bapa elok..aku guna night mode camera pon aku...

...the beginning of change..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net