You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Nov-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
2 syawal 1425h :back to melaka again

abah sembang ngan pakcik n pak lang
yummie..mom's food
bukan nak makan..ternganga tgk konsert raya AF2..bandangan tul!!
cousins
pok teh's family
happie birthday aisya' !!!jgn tido masa spm lagik!
maklong,mak itam,bibik n busu edah,syifa,teha n izzati
icca yg demam : nih muko arin kekecik
budak paling lottang skali - queen kat umah nenek melaka
hehehe,icha pantang nak camera jd jer,xleh buat candid action!
me n my pieces twin: panas baran!!!
pak itam's family
mama bersilat dari pagi untuk buat dishes hari raya. as usual,mama will cook her special nasi raya, her own recipe...raya ja mom buat..means 2 kali setahun. besides nasi raya,rendang ada gak,lontong..perghh...

macam nak tercabut kaki aku bila orang datang. tugas wajib jadik bar tender - pembuat air paling expert n tersohor kat umah nih selain back and forth dari hall ke kitchen ngan arin. at the end of the day,kaki jadi vegetables!!!

as expected family abah yg mai..campur kiddos yg banyak ragam. orang buat air punch order air bandung (kena ar buat gak),tak moh makan nasi nak gak makan junkies yg terlambak dalam fridge and ada yg nak masuk dalam grandfather clock umah aku..ahahahah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net