You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Dec-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
7th Asian Fisheries Forum : continued...

kelam kabut pd pagi opening
viewing room-sibuk organize presentation presenter
dr. amir,en.amirul,dr.nazalan and dr. alex
shikin,me and rohaya
booth fisheries department malaysia
opening ceremony
opening by tan sri muhyiddin yassin
mael n amir tgh berposak berdating ngan xerox machine
tea break
technical crew
internet room for participants
ballroom yg aku jaga
prof teshima dr jepun
balik dr hotel mkn kat racun ngan bebudak nih
benda yg perlu diset upkan di awal pagi
dr. fazizuddin-dia nyer presentation ja aku tak ngantuk dgr
lunch time- makan puas-puas!
perut kencang..tersenyum riang
kaunter menjual teset
din, me and hafiz
last few days memang memenatkan. nak menghandle 800 participants dengan kekuatan comittee hanya 60 orang mmg payah.

30 november 2004: opening ceremony by tan sri muhyiddin yassin.

mmg pagi 30 nov tuh crew technical macam lipas kudung..from exhibition hall,then tuh viewing room,turun di lobby jadi ushers tuk para VIPS then prepare LCD and notebook for presentation rooms. haiya..all in one kami. nasib baik food di hotal EQ nih sedap,kami balun ler puas2 untuk isi energy dalam badan.

for this conference, 11 rooms diadakan seminar and presentation. aku jaga ballroom. iskh..nasib baik kepakaran tak mengenal gender atau saiz badan,ternganga technician hotel tengok aku set up equipment...hehehe..jangan pandang sebelah mata..hanya kerna aku wanita!

to explain more bout this conference,fisheries forum isnt about how to catch fish, but exploring ways to improve fisheries sector. although aku entomologist..banyak gak new things aku blaja.

this are some of the topics disscussed in this fisheries forum:
increasing aqaculture productivity
promoting environmental friendly aquaculture
value added products
enchancing the ornamental fish industry
advances in shrimp biotechnology
advances in seaweed cultivation and utilization in Asia
technology needs and prospects for asian aquaculture
production in aqua peri-urban systems in SE Asia
Aquatic Ecosystem Helath Managment
improve resource use efficiency Asian Integrated Pond-Dike Systems


ballroom yg aku jaga setakat dr 30 nov-2 dec kebanyakan dr presenter dr India and Bangladesh. mmg sabau giler ngan depa. banyak cekadak,banyak songeh...geram kot ada..sabar ja sambil buat muko manis.... sampai kepala aku pun tergeleng-geleng cam depa bila cakap ngan depa..sekali sekali terkeluar perkataan 'amma..ammma' ngan depa..hahaha...

ok. sat gi coaster usm nak dtg amik aku ke hotel semula.... daaaa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net