You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Jan-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
oh si busyuk ku!!!

wei..gua penat beb..
jauh tau travelling dr melaka gi JB..
takpa..rehat sambil makan kaki sendiri
ucuk...haiiiiii...
sedapnya rasa stokin ku
kena baca buku dr skrg,nak jd cam ucuk bila besaq
alamak..susu time lah
camna nak buko tpt susu nih ek...
takpalah,ucuk balik ajak ucuk gi starbucks!
lama dah tak balik Melaka or KL.. means lama gak tak tgk muko busyuk nephew aku @ buah hati aku nih...setiap hari mama kol aku and budak kenit nih mesti nak cakap ngan Ucuk dia nih... beria-ria cakap bahasa german dia...

nih picture dia masa along gi JB on saturday and masa gi shopping kat melaka (aku cilok dr page arin..huhuh!)

cepatlah 19 hb nak baliiiiikkk.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net