You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
danial's birthday bash!

goodie bags for kiddos yg datang...
baca doa selamat...
my cousin-teha. she ate nasi ngan tembikai..bolehhh?
yey..potong cake time....
danial tak sabau buka hadiahhh...
hahah..mat rempit..aku kasik quad nih...
date : 26 June 2005
place: seks 5,wangsa maju
event: danial 1st birthday bash




: im tooo tired and not feeling really well yesterday so harini baru upload pictures danial.

woohaaa..i wish to to be kiddo again. masa prepare foods and stuff for danial's party.. i asked my mom.. ' mama,berapa kali kak ada birthday party masa kecik? ' ...my mom just gelak..me or herself pun tak ingat aku ada sambung bday ke tak. as i can recalled masa dok our 'private boarding school' (memetik frasa shikin selalu guna) and masa di uni barulah enjoy partying nih. the best party was i'm in form 5. like hell ja aku kena ngan setan2 kat skol tuh...hahaha..just love my skol though....

ok.back to danial's bday (i was told since a week ago..tokba dah setat panggil danial 'bday boy'..so budak kecik nih sengih ajalah bila org cakap happy bday kat dia...eleh..). as usual,mama cooked her best in the world masakannya for famili nyer doa selamat. then after too,booom! ramai nak mati guess yg datang..mostly papa and mama danial nyer collegue. aku? tukang bancuh ayaq,refill the foods, camerawoman (arin ngelat and lari naik atas tidokan danial ), videowoman, semua siap..

4p.m aku cabut gi klcc shopping sat b4 balik ke penang. hahaha. lari...lari...

nak envy ngan danial pun tak guna..banyak gilerr hadiah dia dapat (still waiting for my birthday pressiess lagi sampai laa ni...). overall...3 keta menan yg besaq yg bleh danial naik tuh..(aku hadiahkan satu), 3 set pakaian, 3 st0ry books, adalah dalam 10 kiddies nyer toys, tokba kasik muqaddam,soft toys, etc..etc...tak ingat aku lagik... ..banyak benor....

arinih...birthday bash kat melaka plak...kekawan dia main petang-petang plak....

nih baru setaun..tahun depan..masa sunat..aiseiii..tak dapat aku gambarkan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net