You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
All the best sya!

aisya....congrats
uishhh..mana lagik tak sampai nih...
ok..mula makan...
teha tgh nyanyikan aku lagu mawi..hahahha...
hmmm..yum..yumm...
danial jeles ngan baby batrisya..citt...
Date: Saturday, 25 June 2005
Place: Chiangrai Restaurant, Setapak, KL


My cousin aisya' dapat masuk A Level kat Kolej MARA Seremban, Negeri Sembilan. So, last week on saturday my uncle atan buatlah makan-makan sket. Nih family side abah. so,beradik-beradik abah yg stay in KL mai lah makan preee nih. Dari 12 org 6 termasuk uncle atan ada malam tuh. separuh restaurant kami conquer..hahaha...famili hajah awah mmg ghamai. itupun my cik tam tak dapat datang sebab driver dia lalu jalan lama balik dari function di johor.

its on saturday and actually semua kat umah aku ngelat nak pi sebab nak tengok akademi fantasia. even my mak long buka pintu restaurant ja tanya 'tempat nih takda astro ke?'...malam tuh semua balik makan cepat and balik tgk AF. mmg dah jatuh cinta betul. nasib baik sempat tgk mawi. yeah..mawi wooorrrrllldddd!

food ok, pure siamese tom yam...cuma ayaq sirap limau dia amat masam.

Aisya yg dapat straight A's masa SPM yg lalu adalah makhluk yg terkuat tido yang penah aku jumpa. insyaAllah in 2 years time aisya will pursue the medic after finishing her A Level. so, seorang lagi cucu nenek awah ke menara gading..yezzah!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net