You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Aug-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
buat apa pepagi buta?

ni town hall nyer...
memula mcm ok..aku pun menghampirilah building ni..
usha2 lah dalamannya dr luar
jenguk atas tgk tingkap terbuko..tatau apsal tetiba cuak..
kalih bdn nampak bendera dr jauh..
pi ja lah tgk2 bendera mesia yg ghupa mmg tak ubah dr dulu ni...
teringat plak hari merdeka bulan ni..patutlah dah naik bendera
Apa yg best pada malam minggu? Aku? huhuhu. Fetch ayu dari hostelnya, makan nasi lemak panas sambil tgk pakcik-pakcik polis tahan suspected mat-mat rempit. Buat statistik dalam pale bapa saman dikeluarkan pada malam itu (warong nasi lemak tepi jalan ja) and target bapa jam lagi pakcik-pakcik polis ni kena berdiri atas jalanraya.

Lepas itu ingat nak amik gambo old building yg dipulihara semula yg hampir siap sebab dah pasang lampu2 spotlight yg superb.(Town Hall, Padang Kota Lama,Penang). Tetiba tgk salah satu tingkap terbuka, aku rasa creepy semacam. Walaupun ada puluhan org kat situ yg tak ghenti2 balik lagi (termasuk kami), rasa spooky. ja. . Fid and Ayu sakan bergossip sampai tak gheti nak teman aku ke building town hall tuh. Lantas aku alihkan mata aku ke bendera2 mesia yg aku rasa baru digantung untuk sambutan bulan kemerdekaan ke-48 tahun ini. Terbantut plak sebab ada pakcik guard building tuh dok usha aku amik gambo bendera (maybe depa ingat aku ada hati nak amik gambo depa kot..piirah). semua tak menjadi malam tuh..hampes..takpa..lain kali aku serang tempat ini lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net