You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
>J-J-J<

ni bus stesen kat melaka..
namanya Melaka Sentral
untuk pejalan kaki seperti aku kenalah berhemah guna JJJ
agak jauh nak menyeberang..nasib baik bkn stairs..
flat surface jer..tak lah pancit posa2 panas terik ni
nih middle part dia..
nih keadaan trafik jam 3pm
ada buek kedai,tp xda org nak sewa sbb bkn ramai org guna JJJ ni
hehehe..guna batu block pun punya lambat nak siap JJJ ni dulu
J-J-J = Jejantas Juta Juta

Menghubungkan Melaka Sentral ngan Taman Cempaka dan Tesco.

Aku nak pi kedai en. tokei merangkap kedai arin di Plaza Hang Tuah. Bus tak mau pi sana, maka kena lah naik double bus gi IIT...

sebelum tuh, pi sat tesco. saja nak test JJJ ni...

p/s: ni day entry aku. tapi apa-apa hal night entry abg jeff lagi power aaa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net