You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
family gathering...

pakcik, abah and pak itam mulakan operasi makan sampai buntat
pokteh yg 1st time kena ghaya di Labuan,balik KL sat last week
pejal and firdaus...1st round baru...
ni muka ex-calon upsr makan sambil pikir skolah mana nak masuk
"pak ngah,fuad rasa fuad dah tercalarkan kereta wira pak ngah"
ni adalah chip cucu yg brutal
ciktam,maklong n untie booking seats dpn buffet table
ni chip cucu yg sentiasa ada baba dia utk backup
uncle kamal plak melayan anak emas dia
oh ho,birthday mak itam ghupanya
mama n arin
along's family....
its ice-cream time..chip cucu makan 2 sampai 2 cones!
but baby nurul tgk jek org makan...
pok teh masih lagi 5th time dessert plate
chip cucu mahu lawan ngan taiko cicit
its tapau time..huhuhu
Date : 19 november 2005
Venue : taman pinggiran ukay, kl

seperti tradition setiap tahun,lepas ghaya di melaka...kaum kerabat ku yg tinggal kat kl buat lah makan-makan. bermula ngan semayang maghrib, bacaan yassin and tahlil then fasa kena makan sampai table kosong pun bermula....

burppppsss....


[an-nisa and fateha]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net