You miss 100 percent of the shots you do not take

By: bugbites and co

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
lost ker kat sini?

the team
welcome
to the loast world of tambun
family pic 1
...2...
...3...
danial sgt gumbira
begitu juga dgn org ni
dan kanak-kanak ini
lawatan rasmi
sekitar
"dunia tambun" ini
ni tempat bebudak
ride yg bleh tahan lah best nyer
ermm
errm lagik
kabush!
bapa agak bil air tempat ni kan
bestnya
main air...
bola satu kepada bola dua...
tiger valley
yg ada tigers..hahaha
Heading to north on saturday for "majlis menerima menantu bernama arin" di kamunting, perak. so my aunts planned a trip to Lost world of Tambun since semua dah pernah pergi ke Bukit Merah Laketown before check-in kat taiping. ingatkan this place superbly BIG because the name is "The lost WORLD" kan...tapi kecik ja, terletak di kaki bukit sampai-sampai jek taklah besar sangat, maybe water tariff dah/akan naik, so entrance fee agak mahal (esp utk kiddos!!). as always, no outside foods and drinks are allowed..but hey..a bunch of "talking expertise" manage to settle the problems and yes, we successfully sneak-in nasi impit+kuah kacang yg maha lazat dikala kelaparan bermain air, home-baked choc cakes and lots more!

pengantin (arin) and i..macam gila naik rides. . my uncle's family from JB the last one dtg and yes i cant really main-main air sebab kena kedau all the tots and kiddos.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net