You miss 100 percent of the shots you do not take


My name: bugbites and co
My Fotopage: http://ayana.fotopages.com/
About me: Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Zul Dean
Latest entry:Maybank Badminton malaysia Open 2013
Final day at Malaysian Open Badminton Super Series tournament 2013 at Bukit Jalil, Putra Stadium Sunday 20 Jan 2013.Famemas Club supporters 8-) View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Miss Heldamelissa
Latest entry::: Melaka Trip ::
Lokasi: Melaka Bandaraya Bersejarah Agenda : Jalan-Jalan Cari Makan & Shopping Melaka lak? Huhuh macam tak caya aku jalan-jalan ke Melaka lak...Tapi trip yang menarik dalam tempoh seminggu nie. Dari Langkawi...lepas tu ke Melaka lak...memang jalan sakan sungguh. Tapi syok gak sekali sekala buat road trip kan... Day 1: ~ Ronda Taman Mini Malaysia/ Taman Mini Asean (tapi amat kecewa dgn kondisi taman tersebut..harap kerajaan negeri bleh buat sesuatu la) ~ Ronda bandar Melaka. ~ Meronda di Jonker... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
Muhaimi Bin Kijan
Latest entry:FiRaS (a MoNTH)
FiRaS (a MoNTH) dah sebulan dah firas, kejap ajer masa berlalu... moga sihat2 selalu.. View this Fotopage entry
FiRaS
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Ijoy Ijoy
http://ijoyphotography.blogspot.com http://nasshazzphotografia.shutterfly.com/ View this Fotopage entry
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
merc izwa
Latest entry:fotopages tidak akan di update lg....
New Update di www.flickr.com/photos/nurizwa View this Fotopage entry
wedding....
abang zul
Latest entry:Lok Kawi Wildlife Park, Kota Kinabalu..
On our recent trip to KK last few weeks..we went to Lok Kawi Wildlife Park.. Darwisy was so excited to see the elephant, (he event feed the elephant) see photos below..a lot lot sof monkey, tiger, orangutan, chiver, birds and many more... but i just manage to capture some of the photos as he was so eager and i'm busy chasing him rather than enjoying the view..pheuhhhhhh... Labuan Financial Park view from the sea.. On the roof top of the ferry... Sebelum masuk kita amik gambar dulu comel... Te... View this Fotopage entry
bestnya.....
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
naqib najib
Latest entry:habis
27 mei ari tuh dah tamat kontrak sebagai cikgu ganri kat sekolah menengah kebangsaan jalan bukit kajang. heheh banyak pengalaman ooooo... sume tuh ta terbayar dengan 2 bulan gaji.. betul gak cakap org.. pengalaman tuh tak ternilai.. kite kene rase sendiri.. 29 ari tuh ada sambutan hari guru peringkat sekolah... so kontrak da tamat datang pakai kemeja ngan jeans je la.. ahaks.. sepatutnye tak bole.. tak manis budak2 pandang... hari tuh datang pun sebab sume cikgu2 kat c2 ajak pg sambut sekali... heheh.. ekut... View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
smudgy fudge
Latest entry:New Food Blog!
I've transferred all food recipes and pictures to a new blog. http://smudgybakes.blogspot.com OR just simply click http://smudgybakes.blogspot.com/(here)! Enjoy! View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Md Hairizad Kamdin
Latest entry:Dhamirah & Irfan (really soon)
Coming really soon. Watch this space for more!! Md.Hairizad Kamdin Business Owner / Principal Photographer MHK STUDIO - Capturing Memorable Moments mobile: 019-3041644 (izat) email: MHKstudio@yahoo.com website: http://www.MHKstudio.com photoblog: http://BlueShades.fotopages.com ym: BlueShadesInc View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
Faizal Abd Wahab
More pics at my official website www.faizalwahab.com View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
abdullah jones
View this Fotopage latest entry
empty swing; where's shalini ii
itzhar shahnaz
Latest entry:Last Posts
Thankyou for all the support and comments. This will be my last post at fotopage. When time permits please feel free to drop by http://www.flickr.com/photos/itzharfish/. Thanks, Itzhar View this Fotopage entry
yatie hassan
Latest entry:welcome to the family....baby arif
welcome to the family, my newly-born nephew...wan arif (hafiz jr) :-> born on 26 oct 2008, 6.26pm at demc, shah alam. View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
taroathirah saharudin
Latest entry:pictures do tell stories
oh...setelah berbulan without updet, kali ni baru rase nak updet. pictures kali ni di ambil ketika raya 2008. tapi bukan nye theme raye sgt pon, kecuali gmbr kanaz salam my dad. saje edit the pics since, nak kasik JIWA sket...hehe enjoy the pic, while i'll upload some other pics later. taroathirah View this Fotopage entry
kaduke fahmi
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Salam Lebaran Maaf Zahir Batin View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
lanun melanun
Latest entry:Niagara Falls!
A comeback! Setelah 3 tahun lebih tak update fotopages ni, aku boleh lihat sendiri transisi hidup aku selama ini dengan jelas. Dan kali ini, persekitarannya sungguh berbeza. Entry terakhir di Sungai Pahang, kawasan Maran, Pahang (Malaysia), kali ini di air terjun... Niagara Falls, New York (I'll be spending the next 4 challenging years here - harap not more than that). Sedikit info: Niagara Falls terdiri daripada dua bahagian utama yg mana dipisahkan oleh Goat Island: Horseshoe Falls (di bahagian sempada... View this Fotopage entry
the two main falls of Niagara Falls
MoNa Lisa
Latest entry:Start again
View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
filah ismail
Latest entry:Living Skill Learnt - IV
Photographing - Fantasia Resort, Kuantan 21 August 2008 This is one of the skills that Alliya picked up from me, her mom. All the pictures in this entry were photographed by her using our compact camera Olympus 795. Why she didn't join the group in the pool? The reason is.. just compare the colour of the water in the pool in this two photos. THEN NOW GOT THE PICTURE?? :omg_no: View this Fotopage entry
pengayuh beca
Latest entry:End of Note
Salam and Dear All, My Gosh its 2009 already! Its about time I'm closing up my entry here since I'm not updating anyway. Plus, I'm not the kind who could have 2, 3 accounts of things on the internet, a lazy updater or shall i say i find my time more valuable on other important things. So, you shall see me on my http://beca-film.diaryland.com(beca-film). Will be doing only the thing that interest me, updating only meaningful thing and perhaps sharing similar areas with you. So adios to FP! View this Fotopage entry
Gelabahhh present paper tadi, now can relaxx!
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
mis niaa
Latest entry:i miss you, guys.
after long...pause... this is my very first entry for 2009. i truly misses everyone i know...my fotopages friend. but seems like everyone has moving huh? this might be my very last piece, maybe? i am moving too... oh, i am so emotional. to everyone i know, who know me, i really appreciate if you could leave your contact information (preferably via fotopages private message) so we'll stay to keep in touch. thank you. misniaa View this Fotopage entry
but when get back indoor, he's totally flat!
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
Mr omaQ
Latest entry:Pelawat omaQ.org 4000 Dalam Sehari Semalam !!!
Menurut Cpanel omaQ.org semalam... bila omaQ check statistik pelawat yang join omaQ.org semalam menjangkau hampir kepada 4000 orang dalam sehari.. sebelum ini just 800- 1000 orang sahaja.. Alhamdulilah.. nampaknya sambutan orang ramai yang ingin menjadi pelawat setia omaQ.org pelan meningkat.. Thanks kekawan... jasamu dikenang.. insyaAllah omaQ akan menambah baik lagi data info and maklumat serta video dalam omaQ.org... sebarang pendapat..berita atau komen untuk dikongsi bersama bolehla berbuat demikian di ... View this Fotopage entry
nonie rahim
Latest entry:Happy 2nd Birthday
fuh... bersawang tak hengat2... sgtla bznya mmg tak dapatla meneruskan commitment kepada fp ni hehe... just dropping by to post in Afifah's birthday... 2 pun dah 2 minggu lalu hehe so, Selamat Hari Jadi sayang... semoga panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yg solehah amik gambar ngan tok teh dia yg sambut besday sama2 View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ku Asmarina Ku Ahmad
Latest entry:Utusan Raja Sehari ;)
Jemputan Perkahwinan Ku Asmarina & Azrizal :-> Kenduri di rumah Ku Asmarina Tarikh: Khamis, 13 Mac 2008 Alamat: No.68,Jalan Bohor Chantik,Padang Matsirat, 07100,Langkawi,Kedah. Kenduri di rumah Azrizal Tarikh: Sabtu, 15hb Mac 2008 Alamat: No. 1845,Lorong Cempaka,Kuaters UPP,02100,Padang Besar,Perlis. Datanglah beramai-ramai yer. Kami nak jemput semua hadir ngan suami/isteri/tunang/anak/mak/ayah/makwe/pakwe/kawan bg memeriahkan majlis Pada sape2 yg x dapat card tuh, maaf byk2 maybe x d... View this Fotopage entry
interlay
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
flower by arin
Latest entry:Reunion / Gathering Hall 2008
Thank you cik organizer reunion kali nih yang sudi mengorganize reunion nih..mmg meriah + best sebab ada antara kami yang tak jumpe dah bertahun-tahun..and makan malam tuh mmg best...macam biasa bbq and all those makanan sampingan..kudos to all yang menjayakan gathering nih!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D View this Fotopage entry
little danish n little hanum
Amir Hamzah
Latest entry:Ready for outing...
Today holiday due to Thaipusam... so we went out 4 breakfast, na... actually brunch :-D coz reach there about 11++am so apa gi. Later, headed 2 borders lepak lebih kureng and then abah pi usar2 kat "toys r us" jap then balik la. Nothing much but I really enjoi watch them masa kat borders... so layannnnnnnn LOL At home and ready to go Aksi Amir Hamzah with dino book Adibah Hana with dora book View this Fotopage entry
Birthday boy
Baby zOnea
1.I checked UiTM's website just now and there's a sign that exam's result will be out reeaaaal soon.shit.i'm not prepared for this.benci laaaahhhhhh. 2.I missed old days...why I can't have it like everyybody had.. 3.Everybody did mistakes in their life,no? 4.Becareful people.Don't make any mistakes because maybe it'll cost u a HUGE price to pay. 5.I don't know why i'm updating my fotopage in this point-form way. View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Zayck Maf
View this Fotopage latest entry
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
Dotty Adnan
Latest entry:M.I.A
Haluu guys.. i've been sicked for more than 2 weeks now... now still recovering. Still heavily preggy.. :-S From next week, i will close my fp for a short period. Will update the bday photos soon. Chow. Selamat Berpuasa! :-D View this Fotopage entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
shalkina kamal
Latest entry:my wedding pixs
thanks a lotsss to all of you who can make it to our wedding, i appriciated it a lot. nice to see all of you, first time i tgk bebudak ypm ramai cam nie... thanks a lots... sorry kalau malam tue we cant chit chot chit chat lama lama... i wish i could do that... anyway enjoy the pictures... again many thanks to all of you... you guys rocks.. - NOORUL SHALKINA - View this Fotopage entry
us
azim puchong personal page
Latest entry:this is why im so bz
View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
abdhakamabdah abdullah
Latest entry:My Fotopage....R.I.P.
Dear all.... This would be my last entry here. For almost one year, you all have been sharing opinion with me and I will treasure those moment. I will be with Flickr now at http://www.flickr.com/photos/abdhakamabdah/ All the best. Wassalam. View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
erni fadzila
Latest entry:::E day for Erni::
this is a late entry...hehhe..been busy as a bee..ive been engage for nearly 2 months,Insyaallah will be maried on 7th July.. life couldnt be happier than this ;-) pictures courtesy of -Auntie zEnon Zubir(zainzubir@fotopages) -Kak yan (ayana@fotopages) -adeebah fauzallah -Siti athirah View this Fotopage entry
my heart
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
wan zaki
View this Fotopage latest entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
kay kamalia
Latest entry:mOved!!!
i`ve moved to http://golden.fotopages.com View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
nad cadbury
Latest entry:look what u've done to my heart.
haha. main2 ngan paperclay time tgh buat assignment. actually nk buat a perfect heart..tp time tunggu die kering asyik pegang2 campak2 so die pun cracked. lalala. k. the model is elynn. tangan die la tu. ;P View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
farizan ahmad
Latest entry:reunion SMA Ittifakiah, Jerteh, Terengganu
After quite some time.... Entry kali ni ditujukan khas buat semua pelajar2 SMA Ittifakiah sesi 1994-1998 (form 1-form5). Big thanks to Yati for organizing the re-union kat umah dia pada hari raya ke-3 hari tu...at least dapat jumpa kawan2 lama yang sesetengahnya hampir 10 tahun tak jumpa. Congratulation for those yang dah kawin, yang dah bertunang, yang akan melangsungkan perkahwinan, yang sedang pregnant, dan juga buat kawan2 yang dah pun mempunyai cahaya mata... Thanks to adik juge sebab tolong kak ... View this Fotopage entry
Farah Aziz
Latest entry:photoshoot at port klang
date : 31 October 2006 locations : loading dock, container yards, depot and warehouses. time : 10am to 5pm mood : hot and bothered :P the weather was not accomodating, intense heat in the morning with a burst of heavy rain around lunch time. plus, I ruined a good pair of pants wallking around the oily puddles of the depot. :-S View this Fotopage entry
the forklift driver
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
afifa gani
Latest entry:HoMe swEeT hOmE
Rumah baru saya hampir siap. yeyyeyyyy... :horay: proses mengecat pun dah selesai View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Shaiful Idzwan
Latest entry:adust
its ok, dear... there was never yet a philosopher/ that could endure the toothache patiently View this Fotopage entry
chains of life
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
Ahmad Faizal Yahya
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES ISRAEL LAKNATULLAH!!
View this Fotopage entry
Anaztasia Saharudin
Latest entry:.:Lanchang Animals:.
Storyline by :anaztasia saharudin Equipped by:NIKON D70s Lots of Lurve to: Boe who loan me his gun (NIKON le) Thanks to: Boe jugak cos some of the shoots below are his ehehhe main tipu eks This elephant sanctuary is located atr Kuala Gandah, Lanchang in Pahang. We made a diversion before going back to KL that Sunday afternoon and I was given the trust to drive the 4WD..whoohoo~@! Ni yang nak beli satu neh... 8-) Anyho the elephants are mostly orphans, the other animals are actually not so far from ... View this Fotopage entry
Layu si mata gajah
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
tot mat
Latest entry:a trip to ulu tembeling, pahang
dari 23mei til 27 mei aku kt ulu tembeling pahang.. memandangkan ini subjek minor aku... so aku kenalah gi...huuu... even holiday aku telah diambil sebanyk 2hari..huhuhu View this Fotopage entry
dgn kakfida
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
reality bites
Latest entry:memoirs of kenyalang - part II
Sarawak Cultural Village Located at the foothills of legendary Mount Santubong, 35 km away from Kuching. A good way to explore Sarawak in half a day, this Asia's finest living museum offers the culture, arts and crafts of the State's many ethnic groups in one location. There are replicas of traditional longhouses, roundhouses and huts built around a lake where each house is inhabited by staff from the appropriate ethnic group, dressed in traditional costume. They live traditional lifestyles and keep alive... View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
danial ammar faizal riza
Latest entry:Planet Hollywood Kuala Lumpur
View this Fotopage entry
iwanski hezo
Latest entry:PaNorAMa BaNdUng - TanGkuBan Parahu
Gunung Tangkuban Parahu atau Gunung Tangkuban Perahu adalah salah satu gunung berapi yang terletak di Jawa Barat, Indonesia. Sekitar 20 km ke arah utara Kota Bandung. Gunung Berapi yang berkait rapat dengan legenda Sangkuriang sangat indah untuk dilawati walaupun shooping adalah tujuan utama melancong dan melencong ke bandung... hehe... Bandung yang "dingin" kata org di sana... membuatkan 8kali ku berfikir untuk mandi.. Haha.. Pada kengkawan semua mekacih still usha2 my page.. Kak Kha... View this Fotopage entry
Wooo....KaPaL ToBanG AiR BaS GhuPoNyoo....
Hadie PaaeeZan
View this Fotopage latest entry
faizal riza mohd raf
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri Kepada Semua
Saya dan sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca fotopages saya. Saya harap kepulangan anda ke kampung sampai dengan selamat untuk berhari raya. AKU PUNYA FILEM View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
siti haiza
Latest entry:AMAR MUQRI
tepat jam 1145 26 ogos 2005 di pagi jumaat yg mulia amar dilahirkan..yg bestnyer kami ni share tarikh lahir yg sama. :-D ..siapa sangka kan..berat amar time lahir just 2.86 kg.tp skang dah bertambah ckit...suke tido,kalau terjaga sure menangis :cry: .kuat sgt minum susu..maklumlah boy.mestila kuat minum..kadang2 tu mcm faham je nama dia dipanggil. :-S . View this Fotopage entry
cayang amar
YaMaNaKa YuRi
Latest entry:cRaZiNeSS iN My cLaZ! =P
hahah!!! bored?? this is wut we did during boring time~~ juz wasting another precious time doing all this thingie~~ heheh!!! =P... we RoX! View this Fotopage entry
G and me~~
ujang berdarah
Latest entry:Silat Pulut Kuning Campor Rendang Ayam!
haha..suka suki aku jer taruk pic ni..haha..haram jadahnye sape yg amik...di dalam alam fanatik ni..alang2 sekali aku masukkan kat sini...saje2 jer..dah lama tak masukkan pic...huhuh... 8-) View this Fotopage entry
aty aty
Latest entry:JUST A SONG
How can this happen to me - Simple Plan I open my eyes I try to see but I’m blinded by the white light. I can’t remember how I can’t remember why I’m lying here tonight And I can’t stand the pain And I can’t make it go away No I can’t stand the pain *CHORUS* How could this happen to me I’ve made my mistakes Got nowhere to run The night goes on as I’m fading away I'm sick of this life I just want to scream How could this happen to me Everybody’s scream... View this Fotopage entry
sajen asan
Latest entry:The locals
A construction to build a one-kilometre stretch concrete embankments is at work at http://www.cuti.com.my/Sub/Kelantan/guide_pcahaya.htm(Pantai Cahaya Bulan) during my trip there recently. Couldn't get near to the more beautiful parts of the beach for better photo opportunities. View this Fotopage entry
Omid Isfahany
Latest entry:2005 !
Happy New Year My Friend ! :flowers: View this Fotopage entry
Hercules Hero
Latest entry:Konvo =)
Sebenarnya aku tak mampu nak gi konvo ni sbb kene bayar RM190 utk jubah dan gambar.Aku kene sedia kan duit utk hotel,duit kocek skit,duit minyak kete,duit tol,duit makan minum,dll :-D aku siap mintak duit kat mak aku yg tak bekerja tu semata-mata nak gi konvo.sian mak aku :-S aku pon bukan nye pandai sgt nak gi konvo tu,bukan nye dpt anugerah bestari ke atau apa2 anugerah yg best2 :-S tapi i'm so hepi sbb dapat spent time ngan gf aku sepanjang aku kat kl tu... :-D disebabkan aku syg sgt2 gf aku tu l... View this Fotopage entry
GiRL GiRL
View this Fotopage latest entry
cici cici
View this Fotopage latest entry
azliazam daud
View this Fotopage latest entry
Nlyz LuiZ
View this Fotopage latest entry
Finie Farini
View this Fotopage latest entry
shana na
View this Fotopage latest entry
farra izanne
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry
rita line
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016